Monday, September 12, 2011

GET RID OF THAT PIMPLE OVER NIGHT!

HELLO ALL!
LONG TIME HUH? WELL I HAD TO START POSTING AGAIN, AND I HAD TO TELL YOU ALL ABOUT SOMETHING AWESOME I JUST LEARNED! AND THAT IS MINIMIZING A PIMPLE OVERNIGHT WITH ICE! I AM LITERALLY HOLDING A PIECE OF ICE TO MY PIMPLE AS WE SPEAK!(I AM TYPING WITH ONE HAND TOO!). I KNOW SOUNDS CRAZY BUT IT WORKS! I HAVE  HAD MANY OCCASIONS THAT I FEEL A PIMPLE RUINED BECAUSE I FELT SELF CONSCIOUS. BUT IF YOU DO THIS TRICK I CAN NOT GUARANTEE BUT I WILL TELL YOU THAT IT IS WORKING FOR ME!


ALL YOU HAVE TO DO IS WASH YOU FACE AND APPLY THE ICE TO THE AREA WHERE THE PIMPLE IS PRESENT AND HOLD FOR ABOUT 10 MINUTES. DO THIS TWO TO THREE TIMES AND VIOLA A BETTER LOOKING BARELY THERE (MAYBE VANISHED) PIMPLE! I KNOW RIGHT COOL! IF YOU TRY IT, LET ME KNOW HOW IT WORKS FOR YOU!

MUCH LOVE AND GOD BLESS!
~CRYSTAL

3 comments:

LA Lynn's said...

Wow... ICE???!!!! Yep, that's a new one on me. BTW, welcome back & I hope your pimple is GONE BYE-BYE!

CocoagirlD said...

Oh wow i never knew that.. trying this tonight as soon as i get home.. just got a fresh pimple today and its killing me.. Thanks diva hope all is well with you..
Tisha
Im also running my giveaway please come join in ..

ChicBrie said...

Yes try it! it works! I guess because the coldness of the ice kills the bacteria inside of the pimple which makes it go down. It works!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...